Verhoog uw expertise met breinvoorkeuren!

Druk deze pagina af (pdf)

Datum Vrijdag 9 november 2018
Accommodatie Floralis, huis van cultuur, Florisplein 69, 2161 HX, Lisse
Master trainers NBI® Koen en Makheni Zonneveld
Aantal deelnemers Maximaal 15


U heeft meer succes als u rekening houdt met wat het gedrag van uw klant stuurt en wat uw eigen communicatiestijl bepaalt. Gedrag wordt door verschillende factoren gestuurd en de belangrijkste factoren blijven meestal onder het oppervlak verborgen. Breinvoorkeuren is een van de belangrijke factoren die gedrag stuurt. Met de wereldwijd toegepaste methode van NBI® kunnen we breinvoorkeuren zichtbaar maken.

Onze breinvoorkeuren bepalen hoe we communiceren, relaties aangaan, besluiten nemen, oplossingen vinden en welke loopbanen het meest geschikt zijn voor ons. Breinvoorkeuren zijn geen indicatie van uw persoonlijkheid, talenten of vaardigheden. Uw breinvoorkeuren bepalen wel wat u met uw persoonlijkheid, talenten en vaardigheden doet. Met NBI® begrijpt u beter wat van nature bij u past, wat u energie geeft en wat u energie kost. U kunt NBI® over het algemeen goed toepassen samen met andere tools en werkwijzen die u al gebruikt.

Doelen van de workshop:
• Uw eigen communicatiestijl (nog) beter begrijpen;
• Beter te begrijpen wat het gedrag van uw klanten stuurt;
• Wat de betekenis kan zijn van breinvoorkeuren voor het op een hoger plan brengen van uw expertise.

Programmatijden:
Vanaf 09:30 uur bent u welkom voor koffie en thee. Om 10:00 uur beginnen we met het programma en we eindigen om 12:30 uur met een lunch.

PE-punten: als u aangesloten bent bij NOBCO (beroepsorganisatie voor coaches) ontvangt u 1 PE-punt. OR-trainers die aangesloten zijn bij RMZO en Mediators die aangesloten zijn bij MfN: ook 1 PE-punt.

Uw investering:

Workshop € 0,-
Parkeren € 0,-
Vergaderzaal en lunch € 25,- ex. BTW
Totaal € 25,- ex BTW (vooraf te betalen)

 

Direct naar informatie over wat Breinvoorkeuren NBI® is: Wat is NBI®

Tips voor coaches en trainers

Het Nederlandse NBI® Agentschap

Het Nederlandse agentschap, Breinvoorkeuren NBI®, is de licentiegever van Neethling Brain Instruments (NBI®). De eigenaren zijn Koen en Makheni Zonneveld. Zij bieden workshops aan over het toepassen van de methode, leiden licentiehouders op, ondersteunen licentiehouders en passen de methode toe in coaching en training.

Wie is Koen Zonneveld?

 

Koen is gecertificeerd Master Licentiehouder van deze methode.

Hij traint al meer dan 25 jaar Ondernemingsraden. Hij past de methode toe in al zijn trainingen, zoals: onderlinge communicatie, communicatie met de achterban, communicatie met de directie, onderhandelen, effectief teamwork, taakverdeling en arbeidsomstandigheden.

Wie is Makheni Zonneveld?

Makheni is gecertificeerd Master practitioner van deze methode.

Makheni, de Future Readiness coach, is eigenaar van Real Solutions Training. Zij heeft 19 jaar ervaring in face2face en online coaching en training.
Zij past de methode toe in coaching trajecten, zoals: leiderschap coaching, loopbaanadvies, persoonlijke effectiviteit coaching, en coaching voor ondernemers en MKB en in trainingen op het gebied van management, teamwork en diversiteit.

Pin It on Pinterest

Share This