Sporten en levensstijl

Breinvoorkeuren NBI® –  Sport en levensstijl

Dieetgewoonten

Het Breinvoorkeuren NBI® Dieetgewoonten instrument geeft u inzicht in uw voorkeuren als het gaat om dieetmethoden en eetgewoonten. Op basis hiervan kunt u een methode of programma kiezen dat bij u past om gezond(er) te eten of af te vallen.

Tennis

Het Breinvoorkeuren NBI® Tennis instrument geeft inzicht in uw ‘tennis-brein’, de manier waarop u denkt tijdens een wedstrijd. Het kan leiden tot een groter bewustzijn van de breinvoorkeuren van uw tegenstanders, zodat u daar rekening mee kunt houden.

Dit instrument is alleen in het Engels beschikbaar.

Voetbal

Het Breinvoorkeuren NBI® Voetbal instrument geeft inzicht of u een individuele speler bent of een teamspeler. Of u de ruimtes en doorbraken creëert tijdens de wedstrijd of juist degene bent die een bepaalde sector gedisciplineerd kunt verdedigen. Of u eerder neigt naar emoties of juist tot zelfbeheersing in het veld. Dit instrument laat zien hoe u speelt en hoe u een wedstrijd beleeft.

Dit instrument is alleen in het Engels beschikbaar.

Golf

Het Breinvoorkeuren NBI® Golf instrument laat zien hoe uw brein graag golf speelt. Het maakt u bewust van uw eigen spelvoorkeuren en van dat van uw medespelers. Het golf breinprofiel maakt het u gemakkelijker om te schakelen naar andere spelwijzen als de omstandigheden of situatie tijdens de wedstrijd daar om vragen. Dit kan uw scores aanmerkelijk verhogen.

Dit instrument is alleen in het Engels beschikbaar.

Pin It on Pinterest

Share This