Word Licentiehouder Breinvoorkeuren NBI®

Als licentiehouder van Breinvoorkeuren NBI® kunt u de vragenlijsten gebruiken bij interventies in organisaties, teambuilding, leidinggeven, communicatie, in cursussen en voor coaching. Door de licentie-opleiding te volgen zult u:

  • een grondige kennis hebben van alle Neethling Brain instrumenten;

  • begrijpen hoe verschillende breinvoorkeuren uitwerken in verschillend gedrag;

  • meer inzicht hebben in uw eigen breinvoorkeuren en hoe dit uw dagelijks leven en uw menselijke relaties beïnvloedt;

  • gekwalificeerd zijn om Breinvoorkeuren NBI® in uw (eigen) bedrijf, instelling, vereniging of school te gebruiken;

  • weten hoe u uw taal kunt aanpassen om beter aan te sluiten bij anderen;

  • anderen kunnen helpen effectiever te zijn en meer succes te hebben in hun communicatie, leiderschap en eventuele verkoopkwaliteiten;

  • mensen meer inzicht kunnen geven hoe ze hun persoonlijke en werkrelaties kunnen verbeteren;

  • op basis van een gestandaardiseerd interview (intake-gesprek) kunnen bepalen welke NBI®-vragenlijst u uw klanten het beste online kunt laten invullen;

  • gekwalificeerd zijn om Breinvoorkeuren NBI® in uw (eigen) bedrijf, instelling, vereniging of school, of bij het ontwerpen en uitvoeren van uw training of coaching te gebruiken;

Als licentiehouder krijgt u uw eigen database gedeelte waar u uw eigen Breinvoorkeuren NBI®-klanten kunt administreren en waar u vragenlijsten kunt toewijzen aan hen. Als ze een vragenlijst hebben ingevuld kunt u hun rapport downloaden en direct naar hen mailen. U kunt hun rapport ook zelf afdrukken en vervolgens met hen bespreken. Het is ook mogelijk om groepsprofielen aan te maken.

Eerstvolgende Licentie opleiding

De eerstvolgende reguliere licentie opleiding in Nederland zal worden gehouden op 14 -15 mei 2020 en op verzoek (een tweedaagse). De bijbehorende terugkomdag (de derde dag) wordt gepland met de deelnemers aan de tweedaagse U kunt zich aanmelden voor de licentietraining bij Koen Zonneveld, 06 – 464 123 99 of via info@breinvoorkeuren.nl

Data licentieopleidingen 2020
– Start op 14 – 15  mei 2020, derde dag wordt gepland met deelnemers: Aanmelden
– Start op 14 – 15 december 2020, derde dag wordt gepland met deelnemers: Aanmelden

Programma van de licentie-opleiding

Na aanmelding ontvangt u het programma van de licentie-opleiding Breinvoorkeuren NBI®.

Investering per persoon

Voor de tweedaagse Licentieopleiding en de terugkomdag (bij elkaar dus drie dagen) geldt in 2019 een investering van € 1.985,- exclusief BTW (inclusief € 150,- aanbetaling vooraf) voor mensen in loondienst en € 1675,- voor ZZP-ers.
Dit is inclusief registratie bij het moederbedrijf van de Neethling Brain Instruments, lunches, exclusief BTW en overnachting. Inclusief trainingsmaterialen en licentie kosten.

U krijgt na de opleiding, als u heeft bewezen voldoende kwaliteiten te bezitten voor het licentiehouderschap Breinvoorkeuren NBI®, 7 profielen en betaalt daarna voor alle volgende profielen een gereduceerde prijs.

Verder is een voorwaarde voor het behouden van de licentie dat elke Licentiehouder minimaal een keer per jaar aanwezig is op een van de bijscholingsbijeenkomsten of workshops voor Licentiehouders NBI®, die we enkele malen per jaar organiseren.

Permanente Educatie – PE-punten

Voor de totale licentie-opleiding geldt een Permanente Educatie waardering van 7 PE-punten voor bij NOBCO geregistreerde coaches, 10 PE-punten voor OR-trainers die bij Register MZ-opleiders zijn aangesloten en 23 PE-punten voor bij de MfN geregistreerde mediators.

 

Wij werken samen met:

Coaching voor mij

 

 

PE-punten: NOBCO: 7 MfN: 23   Register MZ-opleiders: 10

 

 

Pin It on Pinterest

Share This