zakelijk en teams

Breinvoorkeuren NBI® – Zakelijk en teams

Algemeen Volwassene

Het Breinvoorkeuren NBI® Volwassene instrument biedt inzicht in uw denkvoorkeuren en het verhoogt uw bewustzijn van en gevoeligheid voor, de breinvoorkeuren van anderen. Behalve vier kwadranten geeft dit instrument een interessante verdere verfijning aan in de vorm van 8 dimensies. Dit instrument is de basis van de Neethling Brain Instruments. Het geeft een beschrijvende, objectieve analyse van iemands breinvoorkeuren, zonder waardeoordelen, en doet daarop gebaseerde aanbevelingen. Het breinprofiel van de een is niet beter of slechter dan dat van een ander.

Leiderschapsstijl:

Het Breinvoorkeuren NBI® Leiderschapsstijl instrument geeft inzicht in uw leiderschapsstijl en in kwesties die wellicht belangrijk zijn als u leiderschap toont. Een succesvolle leider is een leider die een ander in alle gevallen kan leiden en managen op een manier die is afgestemd op zijn/haar voorkeursstijl. Dit instrument kan het beste naast het Volwassene instrument worden gebruikt, zodat u kunt zien of en waar uw leiderschapsstijl eventueel afwijkt van uw algemene voorkeursstijlen.

Medewerkers Betrokkenheid Scan:

De Breinvoorkeuren NBI® Medewerkers Betrokkenheid Scan geeft inzicht in hoe medewerkers scoren op tien kritische factoren voor een succesvolle organisatie. Dit instrument is waardevoller dan het gebruikelijke Medewerkers Tevredenheids Onderzoek. Het instrument wordt op maat van het bedrijf of organisatie gereed gezet.

Voor meer informatie zie de brochure

Pin It on Pinterest

Share This